Can Dostum Sigortası Fiyatları

Can Dostum Sigortası Fiyatları


Can Dostum Sigortası fiyatları, sigorta yapılmadan önce ödenen yıllık veteriner masraflarına göre çok düşüktür. Minik dostunu düşünen herkes evcil hayvanı gerekli koşulları sağlıyorsa Can Dostum Sigortası yaptırabilir. Böylece beklenmeyen veteriner masraflarına karşı bütçesini korumuş olur.

İçindekiler

    Evcil hayvan sigortası yaptırmak pek çok konuda güvence altında olmaktır. Evcil hayvanların ihtiyaç duydukları sağlık hizmetleri, kayıpları bulmak için yapılan masraflar, 3. şahıslara verilen hasarlar Can Dostum Sigortası’nın güvencesi altında ödemesi gerçekleştirilir.

     

    Can Dostum Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

    6 aydan büyük 10 yaşını geçmemiş, aşıları yapılmış ve beslenmesi serbest olan tüm kedi ve köpeklere evcil hayvan sigortası yapılır. Evcil hayvan sigortası yaptırmak hayvan ebeveynlerinin bütçeleri için çok faydalıdır. Beklenmedik anlarda yaşanan olaylar sebebiyle evcil hayvanlarımız ağır sağlık sorunları yaşayabilir. Özel veteriner kliniklerinin ücretleri çok yüksek olduğu için bazı hayvan sahipleri can dostunu veterinere götüremeyebilir. Bu sebeple hayatını kaybedenler bile olmaktadır.

    Tüm bunların yaşanmaması için evcil hayvanlar sigortalanmalıdır. Can Dostum Sigortası fiyatları bahsi geçen durumlardaki tedavi tutarlarının oldukça altındadır. Sigorta sayesinde acil durumlarda tüm sağlık hizmetlerinden 10.000 TL’ye kadar ücretsiz faydalanılabilir.

     

    Can Dostum Sigortası Neleri Kapsar?

    Can Dostum Sigortası acil sağlık durumlarında tam güvence sağlar. Kavga, boğulma, zehirlenme, yanık, kaza, göz yaralanması, yüksekten düşme, elektrik çarpması gibi sağlığı ağır şekilde bozan durumları sigortanın teminatları kapsamındadır. Anlaşmalı veterinerlerde yapılacak olan tedavi masrafları 10.000 TL limitle teminat altındadır.

    Sigorta kapsamında 3. Şahıslara verilen zararların 10.000 TL’ye kadar karşılanır. Kayıp ilanı ve ödül teminatı masrafları 1000 TL’ye kadar sigorta kapsamındadır. Ayrıca yılda 1 kez evcil hayvanların muayene, tırnak kesimi, göz ve kulak temizliği hizmetleri hediyedir.

    Can Dostum Sigortası ile yalnızca evcil hayvanlar sigortalanmıyor; evcil hayvan sahiplerine de ferdi kaza sigortası yapılıyor. Evcil hayvan ebeveyni vefat ederse veya sürekli sakatlık yaşamaya başladığında 10.000 TL’ye kadar sigorta kapsamında oluyor.

    Can dostunu sigortalatıp veteriner masraflarına karşı kendini güvence altına almak isteyen tüm ebeveynler Can Dostum Sigortası yaptırabilir. Geniş veteriner ağı ve kaliteli hizmetin tadını çıkarır.

    - Patili Sigorta

    Başa dön

    Son Gönderiler

    Köpeklerde Egzama Neden Olur?
    Köpeklerde Egzama Neden Olur?

    köpeklerde egzama neden olur bildiğiniz zaman bir belirti gördüğünüzde size en yakın veterinere gide..

    Devamını oku
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?

    Kedilerde mide bulantısına nelerin iyi geldiğini bilmek istiyorsak, internet üzerinde bir süre araşt..

    Devamını oku
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?

    ilk gelecek olan soru kedilerde üst solunum yolu enfeksiyonu nasıl geçer olacaktır. Bunun cevabına g..

    Devamını oku