Evcil Hayvan Sigortası Ne İşe Yarar?

Evcil Hayvan Sigortası Ne İşe Yarar?


Evcil hayvan sigortası, evcil hayvanların başına gelen sürpriz kaza ve hastalıkların tedavi masraflarını geri ödeyerek mali güvence sağlayan sigortadır. Evcil hayvan sigortası yaptırılmış olan hayvanlar acil durumlarda sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu veteriner kliniklerinden herhangi birine giderek tedavi ettirilebilir.

İçindekiler

    Sağlığın yanı sıra evcil hayvanın kaybolması halinde devreye giren sigortalarda mevcuttur. Hatta birçok sigorta sağlayıcısı 3. şahıslara verilen hasarları dahi sigorta kapsamında karşılamaktadır. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda evcil hayvan sigortası, evcil hayvanınızın çıkaracağı hasar ve tıbbı masraflardan büyük oranda tasarruf etmeye yarar.

     

    Evcil Hayvan Sigortası Ne İşe Yarar?

    Evcil hayvan sigortası, tamamen evcil hayvanların başına gelebilecek ani hastalıklar ve kazalar düşünülerek hazırlanmıştır. Evcil hayvan sigortası acil durumlarda veteriner masraflarını düşünmeden gönül rahatlığıyla sağlık hizmeti alınabilmesine yarar. Evcil hayvan ebeveynleri bir yandan can dostlarının sağlığı bozulduğu için üzülüp diğer yandan bütçesini düşünmek zorunda kalmaz. Acil bir durumda hemen en yakın anlaşmalı veteriner kliniğine giderek minik dostu sağlığına kavuşana kadar tüm tedavi imkanlarından faydalanabilir.

    Sigorta planlarında yalnızca kaza ve hastalıklar için maddeler yoktur. Hayvanlar kaybolduğunda kayıp ilanı ve ödül gibi masraflar teminat limiti kadar sigortadan karşılanabilir. Böylece evcil hayvanlar daha kısa sürede bulunup yuvalarına kavuşabilirler. Evcil hayvanlar sevgi dolu ve uysal olsalarda bazen başkalarına zarar verebilirler. Başka bir evcil hayvanı veya insanı yaraladıklarında tedavi masraflarını sigorta karşılar. Fiziksel hasar yoksa bile başkalarının eşyaları zarar görmüş olabilir. Bu durumda ödemeler için yine sigorta firmasından yardım istenebilir.

    Kısacası evcil hayvan sigortası, evcil hayvanların sağlık, kayıp, 3. şahısa verilen zarar gibi masraflarından ciddi oranda tasarruf edilmesini sağlar. Sigorta sayesinde en kaliteli sağlık hizmetine uygun fiyatlarda erişilebilir.

     

    Evcil Hayvan Sigortası Nasıl Yaptırılır?

    Evcil hayvan sigortası, beklenmeyen sağlık masraflarını karşılamak için vardır. Sigorta yaptırabilmek için öncelikle Pati Sigortası, Can Dostum Sigortası, Yuvam Sigortası, Neşeli Patiler Sigortası veya Patim Güvende Sigortası içerisinden birini seçerek teklif formunu doldurmalısınız. Ardından uzmanların size yaptığı dönüşe göre poliçenizi imzalayabilirsiniz. Evcil hayvanınıza sigorta şirketinin göndereceği mikroçipi taktıktan sonra kendinizi güvende hissetmeye başlayabilirsiniz.

    Anlaşmalı veteriner kliniğinde alacağınız tedavi hizmetlerinin birçoğu %100’e varan oranlarda sigorta tarafından karşılanacaktır. Tabi ki sigorta kapsamında tutulmayan durumlar mevcuttur. Bu durumlar sigorta poliçesinde sizler bildirilir.

     

    Evcil Hayvan Sigortası Yaptırmak Avantajlı Mıdır?

    Evcil hayvan sigortası yaptırmak her yönüyle avantajlarla doludur. Veteriner kliniklerindeki tedavi masrafları bazen beklenen boyutları aşabilir. Sigorta varsa mali bütçeniz güvence altında olur ve tedaviye aralık vermeden devam edebilirsiniz.

    Sigorta firmasının anlaşmalı olduğu klinikler başarısını kabul ettirmiş uzman veteriner hekimlerle doludur. Acil bir durumla karşılaştığınızda nereye gitsem diye düşünmek yerine, hemen size en yakın kliniğe giderek can dostunuzun profesyonel sağlık hizmeti almasını sağlayabilirsiniz.

    Sigorta sağlayıcılarının hediye olarak yılda 1 kez vermiş olduğu bakımlarla evcil dostunuzun göz, kulak ve tırnaklarının daha sağlıklı hale geldiğini görürsünüz. Kayıp durumunda minik dostunuzu saha kolay bir şekilde bulabilmek için kayıp ilanları bastırabilir, bulunması için ödül koyabilirsiniz; tüm bunları sigortadan karşılayabilirsiniz.

    - Patili Sigorta

    Başa dön

    Son Gönderiler

    Köpeklerde Egzama Neden Olur?
    Köpeklerde Egzama Neden Olur?

    köpeklerde egzama neden olur bildiğiniz zaman bir belirti gördüğünüzde size en yakın veterinere gide..

    Devamını oku
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?

    Kedilerde mide bulantısına nelerin iyi geldiğini bilmek istiyorsak, internet üzerinde bir süre araşt..

    Devamını oku
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?

    ilk gelecek olan soru kedilerde üst solunum yolu enfeksiyonu nasıl geçer olacaktır. Bunun cevabına g..

    Devamını oku