Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?

Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?


Kedilerde sıkça görülmese de, zaman zaman mideleri bulanabilir. Bu durumda aklımıza kedilerde mide bulantısına ne iyi gelir sorusu gelmektedir. Kedilerde mide bulantısına nelerin iyi geldiğini bilmek istiyorsak, internet üzerinde bir süre araştırma yapmamız gerekecektir. Bu nedenle kedilerde mide bulantılarına ne iyi gelir gelin birlikte bakalım.

İçindekiler

    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?

    Hayatımızın her yerinde görebildiğimiz kediler, şirinlikleri ve bu kadar cana yakın olmaları ile birlikte her zaman bizleri mutlu etmişlerdir. Bazı zamanlarda kedilerimizin kusma hareketini yaptığını mutlaka görmüşüzdür,. İşte bu durumda kedilerde mide bulantısına ne iyi gelir sorusu aklımıza gelmektedir. Kedilerde mide bulantısının birden fazla sebebi olabileceği gibi, bu hastalığı geçirebilmemiz için yapabileceğimiz bazı şeyler vardır.

    Kediniz kusuyorsa iyileşmesi için yapabileceğiniz yöntemlerden en fazla önerilen, kedinizin yemeğini sık sık ancak az miktarda vermenizdir. Bu sayede kediniz bir anda yemeğini çok fazla yiyemeyecek ve bu şekilde midesi biraz olsun rahatlayacaktır. Aynı zamanda evinizde kedinizin yutabileceği küçük parçalar olmamasına da dikkat etmelisiniz. Kedinizin midesine zararlı gelebilecek bitki türü yiyebileceği şeyleri de kedinizden uzak tutmalısınız.

    Kedinize iyi gelecek yöntemleri denemenize rağmen kediniz iyileşmiyorsa, bu durumda hiç vakit kaybetmeden size en yakın veterinere gitmeniz gerekir. Kedilerde mide bulantısı aynı zamanda büyük hastalıkların da habercisi olabilmektedir. Erken teşhis hayat kurtarabileceğinden dolayı en ufak durumları bile ihmal etmemeli ve kedinizin mide bulantısına iyi gelebilecek yöntemleri mutlaka denemelisiniz.

    Midesi Bulanan Kediye Ne Vermeliyim?

    Kedilerde mide bulantısına ne iyi gelir sorusu kadar önemli olan bir diğer soru ise midesi bulanan kediye nelerin verilebileceğidir. Kedinizin midesi bulanıyorsa veterierizin vereceği antiemetiklerin içerikli ilaçlar ile birlikte ağrı kesiciler, ve bazı durumlar için antibiyotikler kedinizin iyileşmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda midesi bulanan kedinize ağır olmayan hafif yemekler vermeye özen göstermelisiniz.

    Kediniz hastalandığı zaman “ne yapmalıyım? “ gibi soruların kafanızı meşgul etmemesi için yaptırabileceğiniz en önemli şey hayvan sağlık sigortasıdır. Patilisigorta ile kedi sağlık sigortanızı yaptırdığınız zaman, siz de en ufak bir durumda kedinizi veterinere götürerek iyileşmesini sağlayabilirsiniz. Kedilerimiz için yapabileceğimiz en önemli şeylerden birisi olan hayvan sağlık sigortası ihmal edilmemesi gereken son derece önemli bir durum olduğundan, siz de vakit kaybetmeden kedi sağlık sigortanızı yaptırarak derin bir nefes alabilirsiniz

    - Patili Sigorta

    Başa dön

    Son Gönderiler

    Köpeklerde Egzama Neden Olur?
    Köpeklerde Egzama Neden Olur?

    köpeklerde egzama neden olur bildiğiniz zaman bir belirti gördüğünüzde size en yakın veterinere gide..

    Devamını oku
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?

    ilk gelecek olan soru kedilerde üst solunum yolu enfeksiyonu nasıl geçer olacaktır. Bunun cevabına g..

    Devamını oku
    Köpeklerde Anestezi Etkisi Kaç Saat Sürer?
    Köpeklerde Anestezi Etkisi Kaç Saat Sürer?

    Bu durumda siz de köpeklerde anestezi etkisi kaç saat bilirseniz, köpeğinizin ameliyat olduğu süre b..

    Devamını oku