Neşeli Patiler Sigortası Fiyatları

Neşeli Patiler Sigortası Fiyatları


Neşeli Patiler Sigortası fiyatları kedisini veya köpeğini sigortalatmak isteyen herkesin bütçesine uygun paketlerden oluşur. Sigortanın sağlamış olduğu teminatlar sayesinde patili dostlarımızın neşesi daima yerindedir. Acil sağlık sorunlarına karşı evcil hayvanının güvende olduğunu bilmek isteyen herkes sigorta yaptırarak bu rahatlığa kavuşabilir.

İçindekiler

     

    Neşeli Patiler Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

    Neşeli Patiler Sigortası iki farklı paketler hizmet vermektedir. Paketlerin içeriğine göre Neşeli Patiler Sigortası fiyatları değişiklik gösterir. İsteyen evcil hayvan ebeveynleri standart paketle minik dostunun sigortasını yaptırabilir, isteyenler de biraz daha fazla ödeme yapıp premium paketi seçebilir.

    Standart paket içeriği şöyledir:

    • Yatarak tedavi limiti – 4000 TL
    • Ayakta tedavi limiti – 4000 TL
    • Üçüncü Şahıs Sorumluluk – 4000 TL

    Premium paket içeriği ise şu şekildedir:

    • Yatarak tedavi limiti - 6000 TL
    • Ayakta tedavi limiti – 3000 TL
    • Üçüncü şahıs sorumluluk – 6500 TL

    Yukarıda gördüğünüz gibi Neşeli Patiler Sigortası sayesinde evcil hayvanınızın hem ayakta hem de yatarak tedavi masraflarını sigortadan karşılayabilirsiniz. Böylece acil durumlarda binlerce lira tutan veteriner masraflarını ödemek zorunda kalmazsınız.

     

    Neşeli Patiler Sigortası Neleri Kapsar?

    Neşeli Patiler Sigortası evcil hayvanınızın birçok sağlık sorununu karşılamaktadır. Standart paketle zehirlenme, alerjik şok, yüksekten düşme, bayılma, bilinç kaybı, nöbet geçirme, 1 günden uzun süren kusma ve ishal, deri hastalıklar gibi sağlık sorunları kapsama altına alınır. Bu rahatsızlıklar sigortalanmış olan hayvanda görüldüğünde tedavi masrafları 4000 TL’ye kadar karşılanır.

    Premium paket kapsamı standart pakete göre çok daha geniştir. Premium pakette zehirlenme, alerjik şok, yüksekten düşme, nöbet geçirme, 1 günden uzun süren kusma ve ishal, deri hastalıkları gibi standart pakette yer alan hastalıkların yanı sıra; idrar yolu enfeksiyonu, böbrek taşı, mide dönmesi, ülser, gastrit, kanser, orta ve dış kulak iltihabı gibi hastalıklar da yer alır. Oldukça geniş kapsama sahip olan Neşeli Patiler Sigortası evcil hayvan sigortası yaptırmak isteyen herkesin incelemesi gereken bir markadır.

    Neşeli Patiler Sigortası fiyatları kapsadığı hastalıklar göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygundur. Kanser, orta ve dış kulak iltihabı, nörolojik rahatsızlıkların tedavileri oldukça masraflıdır. Sigorta sayesinde tüm bunlar tedavi edilirken hiç ödeme yapmadan eve gidilebilir.

    - Patili Sigorta

    Başa dön

    Son Gönderiler

    Köpeklerde Egzama Neden Olur?
    Köpeklerde Egzama Neden Olur?

    köpeklerde egzama neden olur bildiğiniz zaman bir belirti gördüğünüzde size en yakın veterinere gide..

    Devamını oku
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?

    Kedilerde mide bulantısına nelerin iyi geldiğini bilmek istiyorsak, internet üzerinde bir süre araşt..

    Devamını oku
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?

    ilk gelecek olan soru kedilerde üst solunum yolu enfeksiyonu nasıl geçer olacaktır. Bunun cevabına g..

    Devamını oku