Yuvam Sigortası Fiyatları

Yuvam Sigortası Fiyatları


Yuvam Sigortası fiyatları, evcil hayvan sigortası yaptırmak isteyen herkesin bütçesine uygun düzeydedir. Yuvasının en sevimli üyesini güvence altına almak isteyen herkes sigorta yaptırır. Sigorta sayesinde acil durumlarda hiçbir masraftan korkmaya gerek kalmaz.

İçindekiler

    Yuvam Sigortası evcil hayvanların ihtiyaç duyabileceği birçok hizmeti ücretsiz olarak sunmaktadır. Toplamda yıl içinde binlerce lira ödemek yerine aydan aya poliçe tutarını ödemek evcil hayvan ebeveynlerinin tasarruf etmesini sağlar.

     

    Yuvam Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

    Yuvam Sigortası ev ve aile bireylerini garanti altına almayı amaçlayan kapsamlı bir sigorta paketidir. Pakete ek ödem yapılarak ailenin evcil üyelerine de Evcil Hayvan Asistans Hizmeti alınabilmektedir. Evcil Hayvan Asistans Hizmeti için Yuvam Sigortası fiyatları poliçeye ek 30 TL’dir.

    Bu sigorta hizmet alanına kedi ve köpeklerin yanı sıra kuş, kemirgen, balık, sürüngen gibi diğer evcil hayvanları da kabul etmektedir. Böylece kedi ve köpek dışındaki evcil hayvanlarda sigortalı olmanın avantajını yaşayabilmektedir. Pek çok sigorta firması yalnızca kedi ve köpekleri sigortalarken Yuvam Sigortası bu yönüyle fark yaratmaktadır.

     

    Yuvam Sigortası Neleri Kapsar?

    Yuvam Sigortası, alışılagelmiş evcil hayvan sigortası paketlerinden farklı olarak hizmet vermektedir. Dünya çapındaki birçok evcil hayvan sigortası belirli durumlarda yapacağı ödemeler için limitler belirler. Her durumu da kapsamı altına almaz. Yuvam Sigortası Evcil Hayvan Asistans Hizmeti ise böyle çalışmaz.

    Durum ne olursa olsun yılda belirli sayıda verilen ücretsiz hizmetler mevcuttur. Yuvam Sigortası kapsamında verilen hizmetler şunlardır:

    • Yılda 1 defa ücretsiz veteriner hekim muayenesi
    • Yılda 1 defa ücretsiz göz temizliği
    • Yılda 1 defa ücretsiz tırnak kesimi
    • Yılda 1 defa ücretsiz kulak temizliği
    • Yılda 1 defa ücretsiz pire tasması
    • Yılda 1 defa ücretsiz parazit tasması
    • Yılda 3 gün pet konaklama

    Sigorta kapsamında sunulan muayene, tırnak kesimi, göz temizliği gibi hizmetler yalnızca anlaşmalı veteriner kliniklerinden alınabilmektedir. Anlaşmalı olmayan kliniklerde yaptırılan işlemler sigorta kapsamına dahil edilmez. Pet konaklama hizmeti de yalnızca anlaşmalı olan konaklama mekanlarında geçerlidir.

    Hizmetler yılda belirli sayıda verilir. Ücretsiz hizmet sayısı harcandığında veteriner kliniklerinde yaptırılan herhangi bir işlem için sigorta sağlayıcısı ödeme yapmayacaktır.

    - Patili Sigorta

    Başa dön

    Son Gönderiler

    Köpeklerde Egzama Neden Olur?
    Köpeklerde Egzama Neden Olur?

    köpeklerde egzama neden olur bildiğiniz zaman bir belirti gördüğünüzde size en yakın veterinere gide..

    Devamını oku
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?

    Kedilerde mide bulantısına nelerin iyi geldiğini bilmek istiyorsak, internet üzerinde bir süre araşt..

    Devamını oku
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?

    ilk gelecek olan soru kedilerde üst solunum yolu enfeksiyonu nasıl geçer olacaktır. Bunun cevabına g..

    Devamını oku