Evcil Hayvan Sigortası Fiyatları

Evcil Hayvan Sigortası Fiyatları


Evcil hayvan sigortası fiyatları, evcil hayvanını sağlık açısından güvence altına almak isteyen kişiler için oldukça uygundur. Binlerce liralık veteriner masraflarına güvence olarak oluşturulmuş olan bu sigorta sistemi Avrupa’da ülkemize göre daha yaygındır. Son yıllarda ülkemizde de evcil hayvan sigortasına olan ilgide artış olduğu için birçok sigorta şirketi evcil hayvan sigortası paketleri hazırlamıştır.

İçindekiler

     

    Evcil Hayvan Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

    Evcil hayvan sigortası fiyatları hayvandan hayvana değişiklik gösterebilir. Sigortası yapılacak evcil hayvanın türü, cinsi, cinsiyeti, yaşı, var olan hastalıkları poliçe fiyatını belirlerken oldukça önemlidir. Evcil hayvanlar yaşlandıkça sık sık hastalanma riskleri arttığı için aynı cinsteki genç bir hayvana göre daha yüksek poliçe fiyatı oluşabilir.

    Evcil hayvan sigortası seçerken sigortanın kapsamı ve teminatlarına çok dikkat edilmelidir. Karar vermeden önce hangi sigortanın size daha uygun olduğuna emin olmalısınız. Neredeyse tüm evcil hayvan sigortaları acil durumlar, 3. şahıs mesuliyet ve kayıp hallerinde maddi destekler sunarken bunların çok dışında özellikleri olanlar da vardır.

    Ayrıcalıklı ve özel bir sigortanız olsun istiyorsanız müşteri memnuniyeti yüksek ve güvenilir firmalarla anlaşmanız iyi olacaktır. Pati Sigortası, Can Dostum Sigortası, Yuvam Sigortası, Neşeli Patiler Sigortası ve Patim Güvende Sigortası alanında öncü olan, başarılı sigorta sağlayıcılarıdır. Bu markaları incelediğinizde bütçenize uygun, kullanışlı bir sigorta seçebileceğinize eminiz.

     

    Kedi Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

    Kedi sigortası fiyatları, genel evcil hayvan sigortası fiyatları seviyesindedir. Kedinin yaşı, cinsiyeti, genetik hastalıkları gibi bazı kriterler uzmanlar tarafından değerlendirilip uygun bir teklif oluşturulur. Bir kediyi sigortalatabilmek için 6 aydan büyük 10 yaşından küçük olması gerekir. Ayrıca kedilerin yavruluk döneminde yapılan ilk aşılarının eksiksiz tamamlanmış olması gerekir. İlk aşılar birçok hastalığa karşı koruyucu olduğu için aşısı eksik hayvanlar sigortalanmamaktadır.

     

    Köpek Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

    Köpek sigortası fiyatları aydan aya taksitle ödenebilen bütçe dostu fiyatlardır. Köpeğinizi sigortalatarak birçok durumda anlaşmalı en yakın veterinerden tüm tedavilerini karşılayabilirsiniz. Evcil hayvan sigortası binlerce liraya ulaşan limitlere sahip olduğu için pahalı olan tedavileri çekinmeden yaptırabilirsiniz.

    - Patili Sigorta

    Başa dön

    Son Gönderiler

    Köpeklerde Egzama Neden Olur?
    Köpeklerde Egzama Neden Olur?

    köpeklerde egzama neden olur bildiğiniz zaman bir belirti gördüğünüzde size en yakın veterinere gide..

    Devamını oku
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?

    Kedilerde mide bulantısına nelerin iyi geldiğini bilmek istiyorsak, internet üzerinde bir süre araşt..

    Devamını oku
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?

    ilk gelecek olan soru kedilerde üst solunum yolu enfeksiyonu nasıl geçer olacaktır. Bunun cevabına g..

    Devamını oku