Pati Sigortası Fiyatları

Pati Sigortası Fiyatları


Pati Sigortası, acil durumlarda evcil hayvanların tüm sağlık giderlerini karşılar. Pati Sigortası fiyatları ise sağlık giderlerine göre oldukça bütçe dostudur. Başından talihsiz olaylar geçen minik dostlarımız Pati Sigortası’nın anlaşmalı olduğu veteriner kliniklerine gittiğinde, sağlığına yeniden kavuşana kadar tüm tedavi imkanlarından faydalanabilir.

İçindekiler

    Pati Sigortası yalnızca hayvanlara ücretsiz tedavi imkanı sağlamaz. Sevimli dostlarımızın ihtiyaç duyduğu, masraf çıkardığı daha pek çok konuda evcil hayvan ebeveynlerinin yanında olur. Sigorta yaptıran evcil hayvan sahipleri ise can dostlarının güvende olduğunu bilmenin keyfini yaşar.

     

    Pati Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

    Pati Sigortası kendi sağlığı kadar evcil hayvanının sağlığını da düşünen herkesin tercih ettiği bir markadır. Sunmuş olduğu üstün kaliteli hizmetlerini şeffaf sigortacılık ilkelerine göre sunar. Sigorta yaptıracak olan kişiler uzmanlar tarafından iyice bilgilendirilir ve poliçede tüm detaylara yer verilir.

    Aksigorta Pati Sigortası çok geniş veteriner ağına sahiptir. Bu sayede kedisi veya köpeği olan kişiler ulaşımda zorluk çekmeden hayvanlarını veteriner kliniklerine götürebilirler. Böylece acil durumlarda tedavi için geç kalınmaz.

    Pati Sigortası fiyatları, veteriner kliniklerinde yapılan masraflarla kıyaslandığında çok makuldür. Kredi kartına 9 taksit imkanı sayesinde aydan aya küçük taksitlerle evcil hayvan sigortası yaptırılabilir. Böylece aniden karşılaşılacak yüksek tutarlı veteriner faturalarının önüne geçilmiş olur.

     

    Pati Sigortası Neleri Kapsar?

    Pati Sigortası trafik kazası, yüksekten düşme, kırık, yaralanma, yabancı cisim batması gibi acil durumlarda tedavi masraflarını 5000 TL’ye kadar karşılar. Böylece hasta olan hayvanın eski sağlığına kavuşması için birçok tedavi tamamen ücretsiz olarak yapılır. Yalnızca nadir cerrahi operasyonlarda 5000 TL’nin üzerine bir miktar ödeme yapmak gerekebilir.

    Evcil hayvanlar kaybolduğunda başvurulacak ve destek alınacak yerler yoktur. Arama süreçleri tamamen hayvan sahibinin kendi gayretleriyle yönetilir. Bu durumda ebeveynleri yalnız bırakmayan Pati Sigortası 250 TL’ye kadar kayıp ilanı ve ödül teminatı vermektedir.

    Kediler ve köpekler bazen uslu durmayarak başkalarına saldırabilirler. Yapılan saldırı sonucu karşı tarafta yaralanma veya eşyalarında hasar oluşursa evcil hayvan sahipleri zor durumda kalır. Bir anda karşılamaları gereken bir masraf çıkmış olur. Pati Sigortası fiyatları bu masraflara göre çok daha uygundur. Sigorta olduğunda 3. şahıs mesuliyet masrafları 3000 TL’ye kadar sigorta şirketi tarafından karşılanır.

    - Patili Sigorta

    Başa dön

    Son Gönderiler

    Köpeklerde Egzama Neden Olur?
    Köpeklerde Egzama Neden Olur?

    köpeklerde egzama neden olur bildiğiniz zaman bir belirti gördüğünüzde size en yakın veterinere gide..

    Devamını oku
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?
    Kedilerde Mide Bulantısına Ne İyi Gelir?

    Kedilerde mide bulantısına nelerin iyi geldiğini bilmek istiyorsak, internet üzerinde bir süre araşt..

    Devamını oku
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?
    Kedilerde Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu Nasıl Geçer?

    ilk gelecek olan soru kedilerde üst solunum yolu enfeksiyonu nasıl geçer olacaktır. Bunun cevabına g..

    Devamını oku